Bygga kaninbur

0 Comments

bygga kaninbur

Hur du bygger en kaninbur - Vi har nyligen avslutat vår bygge av kaninburar här på Månskensfarmen. Det var inte så svårt och. Nu har mitt sommarbygge, vinterbonad kaninbur varit klar ett tag och kaninerna har hunnit bott in sig riktigt ordentligt. Jag tycker de verkar trivas rätt bra där inne och att allt fungerar som jag hade tänkt mig. Jag är riktigt nöjd med mitt hemmabygge och känner att jag med stolthet kan presentera det för andra. Äsch, bilder säger säkert det mesta, och kanske kan denna tråd inspirera någon att bygga en bra kaninbur! Kan även komplettera med detaljbilder om så önskas. happyserverfriends.info happyserverfriends.info bild[2].JPG bild[3].JPG happyserverfriends.info bild[4].JPG happyserverfriends.info DSCjpg. Goteborg gillar. Gilla · Svara. Dela. bygga kaninbur

Bygga kaninbur - oktober

Till golvet användes för en vanlig 12mm plywood skiva därefter isolerade vi även med en tunn frigolit skiva och därefter en formplywood som har en glansigare yta och klarar fukt urin osv Att isolera golvet är inte nödvändigt, det var bara jag som slog på stort och tänkte varför inte. Det sticker ut en liten pinne vid innerhuset, är lite nyfiken på vad den är till? Tillverka en ram av listvirke, så stor att den ligger strax innanför burens ytterväggar. Sen förborrades hål och ramarna skruvades ihop. Skillnaden är att kaninen inte behöver något hus och att man inte måste kunna sätta för foderhäcken. Bäst är ju såklart om man är två, att ha någon att bolla idéer med och så blir det lättare i själva bygget också. Även här är det viktigt med kryssmåtten och att förborra så att inte trät spricker.

Video Bygga kaninbur

Bygga Hönshus // Build Henhouse

Line innehller: Bygga kaninbur

Bygga kaninbur 929
Bron saga noren 447
Bygga kaninbur En bur tog ca timmar att bygga. Målar man med en ljus färg baksmällan dreamfilm blir buren ljusare och trevligare! Sen sätts abalone längs med sidorna. Burarna är 80 cm djupa så hyllorna är alltså 80 cm djupa. Minsta sidan måste vara kiefer sutherland 50 cm och buren ska också vara minst 50 cm hög.
Pigg3lin's artikel om Kaniner. Bygg din egna kaninbur, med det lilla extra. Hur bygger man en egen kaninbur? Det är mycket att tänka på. Här hittar du steg för steg-anvisningar och praktiska tips. Ännu en försenad video från när jag byggde en ny bur åt min kanin Castor! Hade bara haft honom nån dag.

Categories: sto nyheter

0 Replies to “Bygga kaninbur”