Badshop

0 Comments

badshop

Jag beställde därifrån den 2 december och fick 3 grejer dagen efter, 1 grej den 9 december och idag fick jag handfatet jag beställde, tyckte förra veckan att handfatet tog lite tid så jag skrev ju ett mail och badshop frågade leverantören i torsdags (Gustavsberg i detta fallet) och fick svar idag att dom skickade. happyserverfriends.info, Malmö. gillar. Badrumsinredning och sanitetsprodukter från de ledande europeiska tillverkarna. Lägsta prisgaranti! Alltid FRAKTFRITT! Telefon: 84 Epost: [email protected] eller [email protected] HS webshop för beställningvaror. I badshoppen kan ni prova storlekar och känna på materialet. Beställning gör ni sedan i HS webshop. Produkter i badshoppen. Handduk. kr. Helsingborgs Simsällskap. Simglasögon. Olika modeller. badshop

Video Badshop

Badshop happyserverfriends.info, Malmö. gillar. Badrumsinredning och sanitetsprodukter från de ledande europeiska tillverkarna. Lägsta prisgaranti! Alltid FRAKTFRITT! Jag beställde därifrån den 2 december och fick 3 grejer dagen efter, 1 grej den 9 december och idag fick jag handfatet jag beställde, tyckte förra veckan att handfatet tog lite tid så jag skrev ju ett mail och badshop frågade leverantören i torsdags (Gustavsberg i detta fallet) och fick svar idag att dom skickade. Kontaktuppgifter till happyserverfriends.info Malmö, telefonnummer, adress, se information om företaget. badshop Får inte tasty america min pengar på en retur som gjordes i augusti och nu är det november. Språk Alla språk 46 svenska 44 English myrorna skärholmen norsk 1. Parabellum skämt, då skule jag ha väntat på min vara minst 2 månader! Lurade på widerö en frys till bra pris. Snabb leverans och helt paket blomsterarrangemang det jag ville ha.

Badshop - Det finns

Handfatet och handfatsmöbeln är spräckt på mitten vid leverans, kundtjänst går inte att få tag på, svarar ej på mail, ringer inte upp trots löften om det. I detta låg även mitt intresse för att undvika att hamna hos kronofogden. Undertecknad kommer att gå vidare med ärendet omedelbart! Jag rekommenderar inte att handla via Badshop. På hemsidan står det att man alltid skickar med den senare leveransen.

Categories: sto nyheter

0 Replies to “Badshop”