Långforsen

0 Comments

långforsen

Turerna kring Långforsen I P4 Jämtland hör du lokala nyheter, aktualiteter, väderprognoser, sport och kultur. Långforsen Restaurang/Café/Stugby, Lappträsk, Norrbottens Län, Sweden. gillar. Långforsen Restaurang o Stugby är en anläggning där man erbjuder god. Långforsen är ett av Sveriges äldsta vattenkraftverk, beläget i Långan nära Landön i Offerdals socken, Krokoms kommun, Jämtland. Kraftverkets maskinella utrustning från är fortfarande i drift. Långfors var tidigare ett järnbruk som hörde till samma bruksbolag som Åflohammar och Rönnöfors bruk. Järn seglades på. långforsen Jämtkraft avser att återställa dammen i tidigare skick. Sidan redigerades senast den 30 december kl. Tillståndsansökan för renovering av Långfors kraftverk Ansökan renovering av kraftverket Bilaga A: För att kraftverket ska kunna fortsätta användas i framtiden. Språk Lägg till länkar.

Långforsen - har taxi

Transporterna till Norge gick med häst över skogar och Kallsjön mot Anjan och norska gränsen för vidare transport till Levanger och Trondheim. Byggnader i Krokoms kommun Svenska järnbruk Vattenkraftverk i Indalsälven. Redan byggdes stationen ut med ännu en turbin och generator. Frågor och svar om Långfors Varför ska Långforsen byggas om? Visningar Visa Redigera Redigera wikitext Visa historik. Samt anlägga en ny stationsbyggnad och anlägga fiskavledare för nedströmsvandrande fisk. I anslutning till överfallsdammens vänstra sida kommer en faunapassage, ett så kallat omlöp, att anläggas.

Jag mellan: Långforsen

Nacka stad Hugh fearnley-whittingstall
Inwido avanza Mercedes gle
PRINS CARL PHILIP ÅLDER 674
Jämtkrafts planerade renovering i Långforsen vattenkraftstation ska ge en förbättrad ekologisk status i Långan, med en vandringsväg för f. Långforsens café. Jämtkraft kan sälja Långforsen, om det sker på affärsmässiga grunder. Det visar den utredning som företaget har gjort på uppdrag av ägarna. Efter renovering räknar vi med att stationen kan leverera hushållsel till omkring hushåll. Kommer Jämtkraft att tjäna mer pengar när Långforsen renoverats? Och vi bygger gärna när möjlighet finns och det är en hållbar affär. I Långforsen finns unika möjligheter att kombinera effektiv halebop support telefon energiproduktion med hänsyn till höga natur- läderjacka herr friluftsvärden. Högsta domstolen ger Jämtkraft rätt att fortsätta producera vattenkraft i Långforsen, och att bygga enligt tidigare beslut. Ansökningar Här kan du läsa de ansökningar som Jämtkraft gjort för Långforsens kraftstation och dammåtgärderna. Övertrasserat beräknas omsätta cirka 2 miljoner kronor per år köpa tv spel är betydelsefullt för Jämtkraft. långforsen

Categories: sso nyheter

0 Replies to “Långforsen”