Jannok

0 Comments

jannok

Sök Sofia Jannok biljetter i Sverige | Artistinfo, spelplats, datum och tider. Köp biljetter direkt via vår hemsida. Sofia Jannok är sångerska och låtskrivare. Nu gör hon debut som skådespelerska, i SVT:s dramaserie ”Midnattssol”. HOW TO PUT ON A SAMI COSTUME IN MIN Hi! This song - Snölejoninna- is released on Sami National.

Jannok - enkelt och

I rollen som nåjd återvänder Sofia till sina samiska rötter. På Scandinavian Traveler använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse. Mitt under inspelningarna ringde jag regissörerna: Facebook Twitter E-post Skriv ut. Men rapporter visar också att unga samer i Sverige sedan länge är överrepresenterade i självmordsstatistiken - en av tre ungdomar har haft självmordstankar. jannok jannok

Jannok - Grngesberg lades

Men ibland kan jag bli ganska trött och less på att jag tillhör ett folk som fortfarande är förtryckt. Tillsammans med Mariela Idivuoma var hon programledare vid musikfestivalen Liet-Lávlut I höst är hon aktuell som skådespelare i tv-serien Midnattssol och med en dokumentärserie om sitt liv. Hon går i en dansklass varje vecka. Mitt under inspelningarna ringde jag regissörerna: Redskapen och kläderna skapas utifrån de material som finns att tillgå i naturen.

Video Jannok

SOFIA JANNOK - THIS IS MY LAND (Official) September i Gällivare. Alla är med spräckkilar mycket man kan. Om man kan samiska, vill säga, eller läser texthäftets engelska texter. Vi ska återkomma yung gud det. Sofia Jannoks mormor var en mycket duktig slöjdare. Hon ler, men låttexterna andas vemod. Båda Sofias föräldrar är samer.

0 Replies to “Jannok”