Team america

0 Comments

team america

Team America - World Police (Import happyserverfriends.info). Action från av Trey Parker med Trey Parker och Matt Stone. Team America är en amerikansk satirisk dockfilm från Ett gäng världspoliser baserade i USA åker omkring i världen och dödar terrorister och ställer till oordning. I händelser och dialoger parodierar filmen på klassiska hollywoodfilmer. Amerikanska skådespelare förlöjligas gång på gång. Ett exempel på det är Screen. När den internationella polisstyrkan, Team America, får veta att en maktgalen diktator säljer massförstörelsevapen till terrorister, tar de genast på sig uppdra. World Police   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här just nu Starta ny diskussion. Duon Parker och Stone älskar att driva med allt och alla, och den här filmen är mer ett sätt för dem att få utlopp för sin barnsliga humor, än ett politiskt debattinlägg. Problem med rättigheter fick dem dock att tänka om och börja planera på vad som till slut blev "Team America". Privata listor med filmen. Från pyramiderna i Kairo, via Panamakanalen, till den korrupte Kim Jong Ils palats, flänger Team America kors och tvärs i ett desperat försök att rädda världen från undergång. Storskurken i dramat är en väldigt liten sådan, den korte men så argsinte Kim Jong Il, som inte låter några fåniga vapeninspektörer stå i vägen för hans planer - se upp, Hans Blix! team america team america

Team america - Carry kanske

Men inte jätteroligt särskilt ofta. World Police   0 diskussioner Det finns inga diskussioner här just nu Starta ny diskussion. Facebook Twitter Youtube Instagram. I händelser och dialoger parodierar filmen på klassiska hollywoodfilmer. De stoppas överraskande av Team America, som anländer till platsen i diverse modifierade fordon och lägger under stridens gång Paris i ruiner; bland annat reduceras Eiffeltornet , Louvren och Triumfbågen till grus. Tyngd över detta, kan Gary få vilken publik som helst att gråta till sitt nummer i musikalen "Lease", vilket är en uppenbar parodi på succémusikalen Rent. Filmer Amerikanska actionfilmer Amerikanska komedifilmer Amerikanska äventyrsfilmer Amerikanska musikalfilmer Amerikanska krigsfilmer Paris på film South Dakota på film Washington D.

Video Team america

Team America: World Police (1/10) Movie CLIP - Team America Intro (2004) HD Duon bakom tecknade succéserien ”South Park” fortsätter att retas, här med hjälp av marionettdockor. När ”världspoliserna” i Team America likt superhjältevarianter av James Bond far runt och bekämpar terrorister och politiska diktatorer som Nordkoreas Kim Jong Il, orsakar de oftast orsakar lika stor skada. När den internationella polisstyrkan, Team America, får veta att en maktgalen diktator säljer massförstörelsevapen till terrorister, tar de genast på sig uppdraget att rädda världen. Teamet vill infiltrera ett terroristnätverk och rekryterar den populära Broadwaystjärnan, Gary Johnson, för undercoverjobbet. Team America - World Police (Import happyserverfriends.info). Action från av Trey Parker med Trey Parker och Matt Stone.

0 Replies to “Team america”